ico 020 8903697 ico

Test-beoordeling-Banden

Wie nieuwe banden wilt heeft een ruime keuze: De overzicht kan moeilijk worden door de groote beschikbaarheid. Om u een handje te geven, hier zijn de laatste testresultaten van de banden.

ANWB.nl 09/2018

Winterbanden Continental WinterContact TS 860 175/65R14 T

Test-beoordeling: Goed

Samen met Dunlop winnaar van deze test. Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op nat en op sneeuw (beste uit de test op beide onderdelen).


Winterbanden Continental WinterContact TS 860 205/55R16 H

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Beste uit de test op nat wegdek (samen met de Goodyear). Goed tot zeer goed op sneeuw. Laagste verbruik en stilste band uit de test.


Winterbanden Dunlop Winter Response 2 175/65R14 T

Test-beoordeling: Goed

Samen met Continental winnaar van deze test. Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Geen tekortkomingen. Goed tot zeer goed op nat en op sneeuw.


Winterbanden Dunlop Winter Sport 5 205/55R16 H

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op sneeuw. Geen zwakke punten.


Winterbanden Goodyear UltraGrip 9 205/55R16 H

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Beste uit de test op nat (samen met de Conti). Goed tot zeer goed op sneeuw. Prima slijtvastheid (nog iets beter dan van de Conti).


Auto Express 09/2018

Winterbanden Continental WinterContact TS 860 205/55R16 H

Test-beoordeling: Winner

Another great all-round performance makes it a hat-trick of Winter Tyre Test victories for the TS 860.


Auto Express 07/2018

Zomerbanden Continental PremiumContact 6 225/45R17 Y

Test-beoordeling: Winner

Simply a great tyre to drive on in wet or dry conditions, strong all-round in every respect.


ANWB.nl 03/2018

Zomerbanden Bridgestone Turanza T001 Evo 205/55R16 V

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog en op nat wegdek (beste uit de test).


Zomerbanden Falken Sincera SN832 Ecorun 175/65R14 T

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle veiligheidsrelevante onderdelen. Zeer goed op droog wegdek, goed op nat. Het afrolgeluid zit boven het gemiddelde, vooral het geluid buiten de auto is als lawaaiig beoordeeld.


Zomerbanden Firestone Roadhawk 205/55R16 V

Test-beoordeling: Goed

Nieuw product van Firestone met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog en goed op nat wegdek. Lawaaiiger dan gemiddeld (buiten de auto).


Zomerbanden Hankook Ventus Prime 3 K125 205/55R16 V

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog wegdek (beste uit de test).


Zomerbanden Michelin Primacy 3 205/55R16 V

Test-beoordeling: Goed

Testwinnaar. Band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Goed tot zeer goed op droog en goed op nat wegdek. Zeer goede slijtvastheid (niet alleen beste uit de test maar met kop en schouders boven de rest).


Zomerbanden Semperit Comfort-Life 2 175/65R14 T

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle veiligheidsrelevante onderdelen. Goed tot zeer goed op nat wegdek en goed op droog. In vergelijking met de Falken op nat iets beter, op droog duidelijk minder, iets stiller en iets zuiniger.


Zomerbanden Semperit Speed-Life 2 205/55R16 V

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle onderdelen. Goede rapportcijfers op 4 van de 5 testonderdelen op nat wegdek en goed eindcijfer op nat.


ANWB.nl 10/2017

Winterbanden Continental WinterContact TS 860 195/65R15 T

Test-beoordeling: Goed

Band met goed afgestemde Aquaplaning - lengterichting eigenschappen en overtuigende prestaties op Aquaplaning -dwarsrichting alle onderdelen. Goed tot zeer goed op sneeuw Wegligging en op nat wegdek (beste uit de test op nat).


Winterbanden Dunlop Winter Sport 5 215/65R16 H

Test-beoordeling: Goed

Testwinnaar, band met goed afgestemde eigenschappen en overtuigende prestaties op alle onderdelen. Beste uit de test op nat wegdek (samen met de Pirelli). Goed tot zeer goede slijtvastheid.


Winterbanden Kleber Krisalp HP 3 195/65R15 T

Test-beoordeling: Goed

Nieuw product van Kleber (een merkband van Michelin). Band met goed afgestemde eigenschappen en goede prestaties op alle onderdelen. Op nat wegdek ietsjes minder dan de andere 4 sterren banden uit deze test maar op slijtvastheid duidelijk beter.Test-beoordeling-Zomerbanden

Test-beoordeling-Winterbanden

Test-beoordeling-All_seasons_banden

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 103