Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Aluminium velgen met winterbanden voor in de wintermaanden

Voor banden en velgen bent u bij ons aan het goede adres. Aluminium velgen met winterbanden of stalen velgen: alles is mogelijk en de keuze is aan u. Natuurlijk kunt u alleen kijken naar de uitstraling van een velg, maar ook de veiligheid speelt een grote rol. De juiste velgen voor de juiste auto kunnen er voor zorgen dat u uw velgen niet verliest, met alle gevolgen van dien. Wij bieden zowel aluminium velgen met winterbanden als zomerbanden, die u makkelijk online bij ons kunt bestellen. Maak uw auto gelukkig met de juiste, veilige en comfortabele banden voor het juiste gebruik, maar maak uw banden blij met de velgen die ze verdienen.

Aluminium velgen met winterbanden bestelt u eenvoudig online

Aluminium velgen met winterbanden zijn ook te bestellen via onze website. Met een aantal gegevens kunnen wij u een overzicht van de voor uw auto passende velgen bieden. U maakt een keuze en bestelt eenvoudig online. Dan profiteert u ook nog eens van onze geprezen service die bestaat uit een voordelige terugbelservice bij vragen en meer dan 1500 montagepartners waardoor u zelf niet hoeft te zoeken naar hulp om uw nieuwe velgen te monteren. Mocht er toch iets mis gaan: geen nood! Wij hebben een 30 dagen retourbeleid. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u nooit blijft zitten met onnodige producten. Bestel dus uw banden en velgen via autobandenmarkt.nl.