Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Duro Winterbanden

Duro winterbanden, de beste grip voor elk voertuig

Duro is een bandenmerk dat al langere tijd bestaat. Het bedrijf werd in 1945 opgericht en heeft inmiddels productie- en verkoopcentra over heel de wereld. Het is geen bandenmerk dat zich specifiek toegelegd heeft op het maken van autobanden. Het is een veelzijdige bandenfabrikant met banden voor scooters, motoren, auto’s, maar ook golfwagentjes, en speciale banden zoals banden voor zitmaaiers. Het merk staat bekend om de kwaliteit van de banden, de research die maandelijks gedaan wordt en daarnaast de duurzaamheid, die speels ‘Durobility’ genoemd wordt. Het label wil vooral banden leveren waar de gebruiker op kan rekenen, op elk moment van het gebruik. Ook tijdens de meer extreme omstandigheden, waar de Duro winterbanden voor ontwikkeld zijn.

Duro winterbanden via het internet kopen

Er zijn veel soorten autobanden op de markt. De Duro winterbanden zijn de banden voor personenauto’s die tijdens de winter gebruikt kunnen worden. Het zijn banden die geschikt zijn voor de lagere temperaturen, en zorgen voor meer grip op sneeuw en ijs. Dit zorgt niet alleen voor een kortere remweg, het zorgt ook voor betere reacties op stuurbewegingen en verhoogt het comfort voor de inzittenden door de betere wegligging en de lagere mate van geluid dat naar de auto komt tijdens het rijden. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de kernbegrippen voor de Duro banden die speciaal voor de winter ontwikkeld zijn en deze banden zijn uiteraard gewoon via het internet te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod, maar de eenvoudige navigatie maakt het mogelijk om binnen de kortste keren de winterbanden voor jouw auto te vinden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave