Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Falken Zomerbanden

Falken zomerbanden, kwaliteit door evaluatie

Falken is een bandenfabrikant uit Japan en heeft vier fabrieken in Japan zelf staan, en eentje in Thailand. Het merk is geen budgetmerk, de eigenschappen van de banden overstijgen de waardes van de gemiddelde middenklasser. Op dit moment werkt Falken nog altijd aan het uitbreiden van het marktaandeel. Als onderdeel van Sumitomo Rubber Industries heeft het gebruik kunnen maken van de verkoopkanalen gebruik van maakt en dat betekent dat de banden in meer dan 100 landen te koop zijn. Het grootste voordeel is, naast de kwaliteit van de banden, de grote beschikbaarheid in verschillende maten. Falken zomerbanden vinden voor welke auto dan ook wordt daarmee een fluitje van een cent.

Falken zomerbanden, kwaliteit op nat wegdek

Iedereen heeft eigen eisen wanneer er gezocht wordt naar banden. Ook wanneer het aankomt op Falken zomerbanden, maar de keuze wordt hier wel heel erg ruim gemaakt. Neem bijvoorbeeld de Falken Ziex ZE310 EcoRun met een geluidsemissieniveau van slechts 67dB. Of de ZE914 EcoRun van Falken, met een A-klassering bij het gebruik op nat wegdek. Met het C-label voor brandstofverbruik scoren de banden van Falken ook nog eens beter dan gemiddeld, maar wat echt opvalt, zijn de hoge waarderingen van de klanten die de banden gekocht hebben in het verleden. Wil je zeker weten dat je het meeste uit de banden van Falken haalt? Besteed dan eens wat extra tijd aan de bandenspanning. Autobanden presteren vele malen beter bij de juiste bandenspanning. Tevens wordt de levensduur van de banden verlengt. Is de levensduur al goed en zijn de prestaties scherp, dan wordt dit verbeterd door een goede bandenspanning. De montagepartner kan direct vertellen wat de beste bandenspanning is voor de zomerbanden onder jouw auto.

Falken zomerbanden gratis aan huis laten leveren

Heb je de juiste zomerbanden gevonden voor jouw auto bij ons in de shop en bestel je er meer dan twee? Maak je dan geen zorgen over de bezorgingskosten, want die betalen wij voor je. Zo kun je de banden aanschaffen tegen de prijs die je in de shop gezien hebt. Voor een kleine vergoeding zorgen we er tevens voor dat een montagepartner bij jou in de buurt de banden voor je monteert. Desgewenst kunnen we de banden zelfs direct bij de montagepartner afleveren, om het helemaal makkelijk te maken voor je. Die service en de scherpe prijzen voor een veelzijdig aanbod is de reden waarom Nederland voor autobandenmarkt.nl kiest.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave