Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Firestone Winterbanden

Een goede controle en veiligheid met Firestone Winterbanden

Met Firestone winterbanden hoeft de winter uw reis niet meer negatief te beïnvloeden. Ze zijn ontworpen om de moeilijkste winterse weersomstandigheden te overwinnen. Of het nu hard sneeuwt of de wegen glad zijn, met de winterbanden van Firestone heeft u een goede grip op de weg. Dat is precies wat u nodig heeft! Het maakt niet uit wat de winter brengt, met de banden van Firestone heeft u een goede en veilige controle op de weg.

Firestone Winterbanden, voor uw veiligheid

Firestone is een zeer bekend Amerikaans merk. Het is een echte klassieker in de wereld van de autobanden. Het is onder andere bekend van verschillende races in de autosport. Tegenwoordig is het een onderdeel van de Bridgestone familie. Daarmee is het een deel van de grootste bandenfabrikant ter wereld. Ze staan nog steeds bekend om de baanbrekende innovaties en het moderne design. Bent u op zoek naar uitstekende winterbanden tegen concurrerende prijzen? autobandenmarkt.nl heeft een enorme selectie aan winterbanden van Firestone, maar ook aan winterbanden van andere merken. Neem dus vooral een kijkje en vergelijk de aantrekkelijke prijzen. De winterbanden van Firestone worden met name gewaardeerd om de consistente prestaties onder zware winterse weersomstandigheden. De Firestone Winterhawk serie bieden vertrouwen om tijdens winters weer de weg op te gaan. U kunt genieten van het prachtige winterse weer. De prestaties en de prijs-kwaliteitverhouding van de Winterhawk 2 EVO en de Winterhawk 2V EVO zijn noemenswaardig. Het nieuwste model en het huidige vlaggenschip van Firestone is de Winterhawk 3. In tests en door de pers wordt deze band bewonderd om zijn uitgebalanceerde prestaties in de winter. De band laat uitstekend gedrag zien op een ijsondergrond, een goede wegligging en een laag brandstofgebruik.

De winterbanden van Firestone getest

Firestone is een bekend bandenmerk. Ze komen regelmatig voor in testen van bekende autobladen en instituten en worden goed gewaardeerd. De ANWB heeft in 2016 in zijn jaarlijkse bandentest de winterbanden van Firestone beoordeeld, waaronder de Firestone Winterhawk 3 . De ANWB heeft de 225/45 r17 band getest. Ze geven aan dat de band goed is op sneeuw en zeer goed op ijs. Met name de slijtvastigheid en het geluid (het is een relatief stille band) worden goed gewaardeerd. Ook de jaarlijkse ADAC test (een Duitse test) waardeert de Winterhawk 3 goed. Na de band getest te hebben, gaven ze aan de band “zeer aan te kunnen bevelen”. Bent u ook benieuwd naar de zeer bekende winterbanden van Firestone? Bekijk vooral de Firestone winterbanden en bijbehorende concurrerende prijzen in ons assortiment.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave