Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Fulda All season banden

Fulda all seasons banden, Duitse ervaring en kwaliteit

Wanneer je op zoek gaat naar banden die je in elk seizoen kunt gebruiken, is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteit. Je wilt immers op elk moment kunnen rekenen op de banden die je aankoopt. Dat begrijpt Fulda. Dit is een Duitse bandenfabrikant die al sinds 1906 actief is de markt. Na de overname door Goodyear is besloten om door te gaan met het maken van banden onder het eigen label. Enerzijds had dit te maken met de naamsbekendheid en de afzetmarkt die Fulda opgebouwd had, anderzijds had het te maken met de goede kwaliteit waar de fabrikant om bekend was komen te staan. De banden worden over heel de wereld verkocht en ook de Fulda all seasons banden vinden gretig aftrek onder de mensen die de auto meer dan gemiddeld nodig hebben en die niet te veel willen betalen voor kwalitatieve banden.

Fulda all seasons banden direct vergelijken

De MultiControl valt onder de Fulda all seasons banden en staat bekend om de sterke eigenschappen van de band. Bij de meeste afmetingen vind je een C-label bij zowel de rolweerstand als grip op nat wegdek en dat is niet iets waar de concurrenten de strijd mee aan kunnen gaan. Zeker niet wanneer je kijkt naar de prijs per band van deze banden. Wil je zelf de banden vergelijken met de banden van andere merken, voer dan de goede afmetingen in. Je vindt dat alle banden die op de velgen van jouw auto passen. Vervolgens kun je aan de hand van de prijs per band en het bandenlabel bekijken welke van de banden het beste bij jou past. De volgende banden voor jouw auto kun je op die manier gewoon zelf bekijken en bestellen.

Fulda all seasons banden plaatselijk op de auto laten zetten

Voordat je kunt profiteren van de nieuwe banden, moeten deze eerst op de velg en auto gemonteerd worden. Het eerste is niet iets dat je zelf kunt doen. Daarom hebben wij een lange lijst met servicepartners beschikbaar gesteld die tegen een kleine vergoeding direct voor je aan de slag gaan. Onze montagepartners zitten in heel Nederland, zodat er altijd een monteur bij jou in de buurt te vinden is. Wil je zeker weten dat de banden goed presteren, vraag dan direct naar de juiste bandenspanning en houd deze goed in de gaten. Zo gaan de banden ook nog eens langer mee. Meer informatie, meer aanbod en betere prijzen, dat is waarom je kiest voor autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave