Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Gislaved Winterbanden

Gislaved, de expert in maximale grip

Gislaved winterbanden zijn het resultaat van 110 jaar ervaring in het ontwerpen van banden voor extreme rijomstandigheden. Niet voor niets wordt Gislaved een expert in maximale grip genoemd. Gislaved is een bandenmerk uit Zweden. Het goede imago van Gislaved is natuurlijk gebaseerd op het feit dat de banden moeten voldoen aan de eisen van de strenge Zweedse winters. De winterbanden van Gislaved kunnen deze weersomstandigheden zeker aan.

Gislaved: Scandinavische knowhow

In 1893 is het bandenbedrijf opgericht door de broers Gislow. Sindsdien staat het bedrijf voor uitstekende kwaliteit, maar ook voor innovatie. Ze hebben in 1905 de allereerste Zweedse autobanden geproduceerd. Ook in de decennia die daarop volgden werd de verkoop steeds weer opnieuw verhoogd. Het succes bleef niet beperkt tot Zweden, maar spreidde zich wereldwijd uit. Gislaved is een expert in het leveren van optimale grip, zonder hier op een enkele manier op in te leveren. De kernwaarden van Gislaved zijn:

- Perfecte grip, ongeachte de weersomstandigheden;

- Veiligheid staat voorop;

- Rijcomfort.

Met deze kernwaarde komen ze de consument tegemoet, maar behouden ze ook een topkwaliteit van hun winterbanden.

Gislaved winterbanden, voor uitstekende grip tijdens winters weer

Blijf actief, ook in de winter. Het winterse weer hoeft u niet te beperken in uw doen en laten. Met een set hoogwaardige Gislaved winterbanden bent u niet afhankelijk van het weer. Zelfs met extreem winterse weersomstandigheden zult u een uitstekende grip ervaren op gladde wegen. U zult zich veilig voelen in uw auto en comfortabel rijden. Geen slippertjes voor u! Hoe? De winterbanden van Gislaved hebben een verbeterde technologie, waardoor u betere grip zult hebben op sneeuw en een betere tractie. Wilt u dit zelf ervaren en hier uw voordeel uit halen? Bekijk dan ons assortiment aan winterbanden van Gislaved en bekijk meteen onze aantrekkelijke prijzen. De banden worden gratis bezorgd. Dat is wel zo makkelijk. Bent u benieuwd naar de winterbanden van Gislaved? De kenmerken van enkele van hun bestverkochte banden bij autobandenmarkt.nl worden hieronder kort besproken.

Gislaved Euro*Frost 6

De Euro*Frost 6 winterband heeft een sterk profiel en levert goede prestaties. De band is bedoeld voor compacte personenauto’s en SUV’s. Met deze band willen ze een nieuwe standaard zetten voor grip en veiligheid.

- Verbeterde tractie in de sneeuw.

- Betere controle op droge wegen.

- Uitstekende controle op besneeuwde wegen.

Gislaved Nord*Frost Van

De Nord*Frost Van winterband is speciaal bedoeld voor bedrijfsauto’s. De band behaald nieuwe normen met een verbeterde technologie.

- Uitstekend remmen in de sneeuw.

- Goede tractie in de sneeuw.

- Betere stabiliteit in bochten.

Gislaved Nord*Frost 200

In de Nord*Frost 200 winterband is innovatieve technologie verwerkt, wat uitstekende prestaties oplevert voor personenauto’s, waaronder:

- Een goede krachtcontrole;

- Kortere remafstand op gladde wegen;

- Goede grip op de weg op ijs, dankzij innovatieve noppen in het bandenpatroon.

Bent u benieuwd naar de concurrerende bijbehorende prijzen? Bekijk dan snel het assortiment van winterbanden van Gislaved.  

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave