Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

HI FLY Winterbanden

HI FLY winterbanden, goede winterbanden tegen een nog betere prijs

HIFLY is niet direct een bekend merk onder de autobanden. Toch is het een fabrikant die bekend staat om de goede resultaten uit de testen, waarbij vooral de grip op nat wegdek hoger presteert dan gemiddeld. In 2011 wonnen de HI FLY winterbanden de prijs voor beste budgetband, een eervolle prestatie. De HIFLY banden komen uit Amerika, en het bedrijf dat achter deze banden zit, is Unicorn Tire Corporation. Dit bedrijf maakt banden voor vrachtwagens, personenwagens en ook voor trailers. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan in de vorm van een samenwerking met een andere producent of een ander bedrijf.

HI FLY winterbanden, zekerheid en grip in de winter

Winterbanden moeten andere specificaties hebben en aan andere eisen voldoen dan zomerbanden. Wanneer je kiest voor HI FLY winterbanden, dan kies je voor een kortere remweg en betere controle wanneer je op glad wegdek rijdt. De rolweerstand van deze banden is lager dan gemiddeld, waardoor er tegelijkertijd bespaard kan worden op het brandstofverbruik. Aangezien de band beter in staat is om water en materie af te voeren, geven de HI FLY winterbanden meer mogelijkheid om uit diepere sneeuwlagen te komen. Daarnaast is de grip van de band noemenswaardig, wat betekent dat er veel meer controle is wanneer je met de auto in de slip zou raken door een abrupte manoeuvre. HI FLY winterbanden zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, de website met servicepartners door heel Europa zodat er altijd een servicepunt bij jou in de buurt zit.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave