Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Michelin All season banden

Michelin all seasons banden, wanneer prestaties tellen

Michelin is de op één na grootste fabrikant van autobanden ter wereld, en heeft een logo dat iedereen herkent. Er zijn meer dan 100.000 mensen aan het werk voor het Franse bedrijf. Michelin werd overigens al opgericht in 1889 en maakt banden voor fietsen, auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en alle andere voertuigen die rubberen banden nodig hebben. Door de jaren heen heeft het bedrijf de omzet en afzet aanzienlijk weten te vergroten. Mede door het overnemen van andere bedrijven, maar voornamelijk door sterke banden te leveren met een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dit heeft ervoor gezorgd dat de banden overal ter wereld verkocht worden en bijzonder populair zijn in Nederland. Ook de Michelin all seasons banden doen het goed en dit heeft voornamelijk te maken met de prestaties van de banden die aantrekkelijk zijn voor de automobilist die eisen stelt aan de banden.

Michelin all seasons banden, bekijk de prestaties zelf

Michelin doet veel meer dan het maken van autobanden, maar het zijn de banden en wegenkaarten waar het bedrijf bekend om is komen te staan. Wanneer je autobanden wilt kopen, is de kwaliteit van de banden van groot belang. Je wilt comfort tijdens het rijden, maar je wilt ook dat de banden je helpen bij het optrekken en afremmen van de auto. Daarom is het goed om naar het bandenlabel te kijken van de Michelin all seasons banden, zoals de Michelin CrossClimate+. Voer wel eerst de goede bandenmaat in voordat je gaat vergelijken, want de afmetingen van de banden zijn bepalend voor de prestaties. Dit geldt ook voor de spanning in de band. De goede druk op de band zorgt voor de beste prestaties en verlengt ook de levensduur van de banden; dit geldt niet alleen voor Michelin, het geldt voor alle bandenmerken.

Michelin all seasons banden gratis laten bezorgen

Heb je de vierseizoenenbanden gevonden voor jouw auto? Dan kun je die direct bestellen. Wanneer je meer dan 2 banden bestelt, zorgen wij ervoor dat de banden snel en gratis aan huis afgeleverd worden. Geen zin om op zoek te moeten gaan naar een garage? Geen zorgen: bij ons kun je direct een montagepartner kiezen die de banden graag voor je op de auto monteert tegen een kleine vergoeding. Zo weet je zeker dat je direct de banden kunt gebruiken en veilig elk seizoen door kunt komen. Want dat was immers het doel van het zoeken naar de juiste banden. Daarom kies je voor een groot aanbod met scherpe prijzen – je kiest voor autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave