Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorbanden: Chopper/Cruiser

Motorbanden voor een Chopper of Cruiser

Choppers en cruisers zijn tweewielers die gemaakt zijn bij Henderson en Harley Davidson. De choppers bijvoorbeeld, met meestal de opvallende voorvork en het hoge stuur, werden bekend door de film Easy Rider. Vroeger werden ze meer als showmotoren gebruikt, maar tegenwoordig treft men deze motoren steeds meer op de openbare weg aan.

Cruisers daarentegen zijn high performance motoren met grote spatborden zoals de Harley Davidson FLSTF Fat Boy. Al deze motoren hebben speciale banden nodig. Deze verschillen volgens de as waarop ze bereden worden en ook in grootte van de band. Vooraan smal en achteraan breed.

Montage van de chopperbanden

Speciale motorbanden voor de chopper en cruiser vindt u met de beste prijzen bij ons op autobandenmarkt.nl. Onze chopper- en cruiserbanden van gerenommeerde fabrikanten maken uw motor nog mooier. In onze online shop profiteert u van gratis verzending naar een motorbandenservice naar wens, om daar gemonteerd te worden op uw motor.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten