Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorbanden: Motocross

Motorbanden voor motorcross / Motorcrossbanden

Wie snel door uitdagend terrein wil rijden, kiest ervoor om met een crossmotor te rijden. Het gaat daarbij meestal om sportief rijden, zowel binnen als buiten. Doordat er op moeilijke ondergronden gereden wordt, heeft men voor deze tweewielers speciale motorcrossbanden nodig. Dit zijn banden met een grof profiel zodat er een goede grip is op zowel zanderige als andere losse ondergronden die op motorcrossbanen gebruikt worden. Voor en achter op de crossmotor worden verschillende profielen gebruikt die op de verschillende ondergronden goed tot hun recht komen.

Noppenprofiel voor extreem terrein

Afhankelijk van de motorcrosscategorie zijn er verschillende banden te verkrijgen, waardoor de bestuurder altijd de juiste bandensoort kan kiezen. Op autobandenmarkt.nl vindt u banden die geschikt zijn voor rotsachtige ondergrond, zoals de Metzeler MC 6, die ook voldoende grip heeft in de bochten dankzij het tunnelprofiel. Veel merken bieden daarnaast ook banden voor modder- en kleiondergrond aan. Natuurlijk kunt u ook deze banden bij ons in de online shop bestellen. U kiest eenvoudig de bandensoort die u nodig heeft, een merk en de maat. Bestel vervolgens uw crossmotorband zonder verzendkosten.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten