Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang Winter Activa SV-3

De omzet van Nankang zich komt sinds zo'n tien jaar geleden voor 99% uit de autobanden productie waarvan zo'n 35% uit Europa en de Verenigde Staten komt. Dat is maar goed ook, want daar zijn ze het beste in. De Taiwanese firma heeft zojuist NANKANG Winter Activa SV-3, onder andere in de maat 205/55 R16, op de markt gebracht. Op dit moment zijn de autobanden, naast vele andere merken zoals bijvoorbeeld Continental, online te kopen. De grootste innovatie in vergelijking met zijn voorgangers lijkt sterk verbeterde grip op de weg van de banden te zijn. Hierdoor zijn ze, hoewel het winterbanden zijn, feitelijk geschikt voor alle seizoenen. Geen wonder dat ze wereldwijd meer dan 300 distributiepunten hebben.

De remafstand is een stuk verminderd en is nu zo ongeveer vier keer zo klein als die van de gemiddelde zomerband. Qua prestaties op de weg doet hij niets onder voor bijvoorbeeld een Michelin. De technologie van de NANKANG Winter Activa SV-3 winterbanden is getest op zowel droge, natte als gladde wegen. Verder zijn de nieuwe autobanden beter bestand tegen aquaplaning dan ooit. Het niet verwonderlijk dat Nankang hun producten wereldwijd naar meer dan 100 landen exporteert. Dit geeft aan dat zij voor ieder seizoen, of het nu zomer, winter of allebei is, goede en betrouwbare producten afleveren. De innovatieve technologie vertaalt zich voor het bedrijf in een steeds groter klantenbestand over alle continenten, elk met hun eigen unieke klimaat.

Nankang Winter Activa SV-3: fantastische autobanden door innovatie tot stand gekomen

Bestel de Nankang Winter Activa SV-3 op autobandenmarkt.nl en bespaar geld. Met een uitstekende klantenservice en een niet goed geld terug garantie voor als u niet 100% tevreden bent en een snelle en, in het geval dat u meer dan een band of een motorband koopt, gratis verzending is het niet verwonderlijk dat het de nummer één autobanden retailer van Europa is.

Nankang