Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nankang Winterbanden

De goede prijs-kwaliteitverhouding van Nankang Winterbanden

Nankang is een bandenproducent uit Taiwan. Ze produceren al meer dan 50 jaar banden. Het is een zeer populair bandenmerk, omdat Nankang banden een hoge kwaliteit hebben voor een zeer betaalbare prijs. Nakang produceert robuuste, duurzame banden. Dit geldt ook zondermeer voor Nankang winterbanden. De winterbanden van Nankang zullen een lange levensduur hebben. Tegelijkertijd zijn de banden van Nankang zowel voordelig als van hoge kwaliteit. Het mooie ontwerp van de banden zorgen voor een toegevoegde waarde onder uw auto. Welke

Nankang band heeft uw voorkeur?

Goede prijs en kwaliteit van Nankang winterbanden Met name de Nankang Winter Activa SV-2 is een winterband van Nankang die een goede kwaliteit geeft voor de kleine portemonnee. Dit model heeft een goede grip op ijs en op natte wegen door het vergrote contactoppervlak. Het speciale lamellen-ontwerp zorgt bovendien voor meer veiligheid in bochten en voor een kortere remweg, zelfs in extreme winterse weersomstandigheden. De winterbanden van Nankang zijn bij autobandenmarkt.nl te koop in verschillende maten en type. Kijk dus snel in ons assortiment voor de beste prijzen.

Achtergrond Nankang

Nankang wilt een kwaliteitsproduct leveren. Daarom zetten ze zich continue in om nieuwe, innovatieve processen te verwerken in de productie van hun banden. Nankang is de oudste bandenproduct van Taiwan, opgericht in 1959. Het motto van Nankang is bepalend voor de kwaliteit van hun producten: integriteit, zakelijkheid en innovatie. Ze richten zich op het creëren van goede prestaties en groei. Als antwoord op de steeds weer nieuwe eisen van de markt gaan ze de concurrentie aan door continue innovatief bezig te zijn en zich te richten op de kwaliteit van hun producten, klanttevredenheid en een goede service. Bij autobandenmarkt.nl vindt u Nankang winterbanden voor de beste prijzen. U vindt hier onder andere in verschillende maten de volgende winterbanden van Nankang:

- Nankang Snow SV-2.

- Nankang Snow SV-3.

- Nankang Snow SL-6.

- Nankang Snow SW-7.

Nankang Snow SV-3 winterband

De SV-2 en SV-3 zijn de meest populaire winterbanden van Nankang. De SV-3 kenmerkt zich door een directioneel patroonontwerp. Hierbij gaan zijdelingse groeven van het midden richting de schouder van de band. Dit zorgt voor een verbeterde waterafvoer bij het rijden over natte wegen. Vanaf het midden wordt het water namelijk afgevoerd naar beiden zijden van de band door de groeven. Door deze groeven heeft de band ook een verbeterde tractie op ijs- en sneeuwondergrond. Bent u benieuwd naar de prijzen van deze kwalitatief goede banden? Bekijk dan snel ons aanbod.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave