Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nankang Zomerbanden

Nankang zomerbanden, kracht uit Taiwan

Nankang is een bandenproducent die al een tijdje meegaat. In tegenstelling tot veel andere bandenproducenten uit Azië staat Nankang hoog in het aanzien. In 1959 werd het bedrijf opgericht en het werd direct duidelijk wat deze fabrikant wilde gaan doen. Het opzetten van sterke banden door innovaties en onderzoeken, maar tegen een zo laag mogelijke prijs. De banden worden gebruikt door mensen die houden van een sportieve rijstijl, maar ook door mensen die dagelijks lange afstanden moeten rijden. De prijskwaliteitverhouding is niet het enige voordeel van deze banden. De banden zijn beschikbaar in uiteenlopende en ook afwijkende maten, waardoor het bijzonder eenvoudig wordt om een band te vinden voor elk voertuig. Of dat nou een personenauto, een vrachtwagen of een bestelbus is. Bij Nankang zit je altijd goed.

Met Nankang zomerbanden de hitte in

Zomerbanden hebben compleet andere eisen dan winterbanden. Daarom heeft Nankang gekozen voor een compleet andere rubbersamenstelling, die bestand is tegen de hogere temperaturen. Vergeet niet dat het asfalt op een zomerse dag vele malen heter wordt dan de buitentemperatuur laat zien. Daarom zijn er veel budgetbanden die hard slijten tijdens de zomer. De harde samenstelling van de Nankang zomerbanden met extra silica zorgt ervoor dat de banden langer meegaan, grip bieden in de regen en een betrouwbare partner zijn. Let er wel op dat de bandenspanning op peil gehouden wordt. Dit geldt uiteraard voor alle zomerbanden. De banden presteren het beste wanneer zij op de juiste spanning gebracht zijn, en dit maakt de levensduur ook veel langer ten opzichte van de banden die op onjuiste spanning gebruikt worden. Controleer daarom, zeker bij nieuwe banden, regelmatig de spanning om er zeker van te zijn dat dit in orde is.

Direct Nankang zomerbanden bestellen en laten monteren

De Nankang zomerbanden komen met regelmaat uit de testen als een bovengemiddelde band en dat is speciaal wanneer je naar de prijzen van de banden kijkt. De veelzijdigheid van de verschillende modellen en maten maakt het simpel om een band te vinden die bij jou past. Bestel je meer dan twee banden, dan leveren we die gratis bij je af, of bij een servicepartner. Je kunt de montage namelijk ook direct regelen door een tijd te boeken bij een van onze partners, die de banden tegen een kleine vergoeding monteren. Op die manier vind je bij autobandenmarkt.nl niet alleen aantrekkelijke prijzen en een breed aanbod, je vindt er ook de service waar je naar op zoek bent.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave