Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nokian Zomerbanden

Nokian zomerbanden, kwaliteit van een nieuwkomer

Nokian is zeker niet een van de bandenproducenten die al jaren meeloopt. Het is een van de nieuwkomers op de markt en werd opgericht in 1988. Laat je hier niet door misleiden. Nokian werd opgericht als onderdeel van het Nokia bedrijf, dat opgebouwd is uit drie bedrijven. Een van deze bedrijven maakt al sinds 1932 banden – ervaring is er dus zeker, ondanks de jonge leeftijd van Nokian zelf. Binnen korte tijd heeft Nokian een flinke naam op weten te bouwen, wat het voornamelijk te danken heeft aan de sterke winterbanden die onverslaanbaar uit de testen komen. De zomerbanden zijn overigens niet minder: Ook hier is duidelijk de innovatieve inslag van het bedrijf te zien dat constant werkt aan de ontwikkeling van nieuwe rubbersamenstellingen, technieken en manieren om het rijden veiliger, zuiniger en prettiger te maken.

Nokian zomerbanden, vertrouwd rijden in de zomer

Nokian staat bekend om de winterbanden, die goed presteren in de sneeuw en op ijs. Nokian weet echter ook dat er hoge eisen gesteld worden aan de zomerbanden door de consumenten over heel de wereld, en vooral in Nederland. Er valt namelijk relatief veel neerslag in de Nederlandse zomers en dat zorgt voor speciale eisen aan de banden die gemaakt worden. De rubbersamenstelling moet niet alleen sterk genoeg zijn voor de hoge temperaturen, het water moet ook afgevoerd kunnen worden. Door de extra brede groeven op de zomerbanden van Nokian is dat zeker het geval. Deze zorgen daarbij ook nog voor een betere wegligging in de bochten, samen met de andere features van de banden. Let bij het zoeken naar de juiste soort Nokian zomerbanden altijd op jouw eigen eisen. De rolweerstand, de grip bij nat wegdek en het geluidsemissieniveau staan allemaal op het bandenlabel vermeld zodat je dit direct onderling kunt vergelijken. Uiteindelijk kun je zelfs nog kijken naar de klantbeoordelingen van de mensen die je voorgingen.

Nokian zomerbanden, sportief rijden en korte remweg

Uit de vele testen met de zomerbanden uit Finland bleek dat sportief rijden zeker een optie is met deze banden, maar dat vooral de remweg korter wordt en dat is minstens zo prettig. Je kunt de banden direct via het internet bestellen. Wil je ook de montage direct in orde maken? Kies dan bij het zoeken naar de banden ook direct een montagepartner bij jou in de buurt. Wij van autobandenmarkt.nl kunnen de banden zelfs bij de montagepartner laten bezorgen wanneer je dit prettiger, makkelijker of handiger vindt.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave