Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pneumant Winter LT1

Pneumant Winter LT1

PNEUMANT Winter LT1 zijn voordelige winterbanden voor onder uw bedrijfswagen. Uiteraard veilig en snel online te bestellen via autobandenmarkt.nl. Pneumant is geen bekende naam zoals merken als bijvoorbeeld Bridgestone of Hankook. Toch heeft de van oorsprong Duitse fabrikant een ruime kennis en ervaring opgedaan in het fabriceren van diverse soorten banden sinds de oprichting in 1968. Ook maakt het bedrijf sinds 2015 deel uit van de gerenommeerde fabrikant Goodyear. Niet alleen de prijs van de LT1 is interessant, de band voorziet prima in uw veiligheid op een besneeuwd of ijzig wegdek. Zo zorgen de drie wijde groeven voor een uitstekende afvoering van water, sneeuw en ijsresten. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze band is dus goed te noemen.

De PNEUMANT Winter LT1 is een winterband die geschikt is voor bedrijfswagens. Pneumant is een van oorsprong Duits bedrijf dat onderdeel is van Goodyear. De LT1 is uitermate geschikt voor een besneeuwd en ijzig wegdek. De drie wijde groeven zorgen voor een prima afvoering van water, sneeuw en ijsresten. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg interessant te noemen. De band is ingedeeld in snelheidscategorie Q. Eén van de gangbare maten is de 195/65 R16. Als alternatief voor de LT1 kunt u bijvoorbeeld denken aan de YOKOHAMA Y354, welke is ingedeeld in snelheidscategorie R. U kunt uw banden snel en veilig online bestellen, maar uiteraard voorziet ons personeel u graag van professioneel en persoonlijk advies op maat.

PNEUMANT Winter LT1 banden nu voordelig online te bestellen

Uw PNEUMANT Winter LT1 banden besteld u nu op autobandenmarkt.nl, de grootste online banden retailer van Europa. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 merken en 25 000 profielen. Wij leveren uit voorraad, snel en voordelig. Besteld u twee of meer autobanden dan betaald u bovendien geen verzendkosten.

Pneumant

Monteren kunt u laten doen bij u in de buurt, aangezien wij samenwerken met meer dan 1 900 montagepartners in heel Nederland. Retourneren kan binnen 30 dagen. Ons personeel voorziet u graag van advies op maat.