Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pneumant Winter LT2

Pneumant Winter LT2

De PNEUMANT Winter LT2 is een uitstekende winterband voor uw bedrijfswagen. Ook het kopen van deze band doet u uiteraard voordelig en snel online bij autobandenmarkt.nl. Pneumant is een van oorsprong Duits bedrijf dat is opgericht in 1968 en beschikt dus over een ruime ervaring. Sinds 2015 maakt het bedrijf onderdeel uit van de bekende fabrikant Goodyear. De winterbanden van PNEUMANT presteren goed op zowel een besneeuwd als ijzig wegdek, stabiele profielblokken zorgen voor extra tractie op zulke winterwegen. Door de combinatie van prestatie en de aantrekkelijke prijs kunnen we dus spreken van een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers staan u graag te woord met persoonlijk advies om zo de meest geschikte band te kiezen voor onder uw bedrijfswagen.

De PNEUMANT Winter LT2 band is een prima keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare winterband voor onder uw bestelwagen. Het van oorsprong Duitse bedrijf is sinds 2015 onderdeel van de gerenommeerde producent Goodyear. De LT2 is onder andere leverbaar in de maat 195/70 R17. Deze winterband van Pneumant is geschikt voor gebruik onder alle as posities van bestelbusjes of lichte vrachtwagens. De band presteert vooral uitstekend bij sneeuw of ijs op gladde winterwegen waar de brede profielblokken voor extra tractie zorgen. De drie wijde groeven zorgen voor een snelle afvoer van sneeuw en ijsresten. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze band is dan ook interessant te noemen. Een alternatief voor de LT2 zou de HANKOOK Winter RW06 kunnen zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord voor professioneel advies op maat.

De PNEUMANT Winter LT2 band nu voordelig verkrijgbaar online

Op autobandenmarkt.nl besteld u nu voordelig uw PNEUMANT Winter LT2 winterbanden voor uw bedrijfswagen. Wij zijn de grootste online bandenwinkel van Europa en kunnen daarom ons ruime assortiment vanuit voorraad leveren. We doen dit snel en betrouwbaar. Bovendien, wanneer u twee of meer autobanden besteld dan brengen wij u geen verzendkosten in rekening.

Pneumant

Retourneren mag binnen 30 dagen. Onze medewerkers voorzien u graag van kundig en persoonlijk advies. U kunt uw bestelling laten monteren bij een van onze montagepartners op meer dan 1 900 locaties in Nederland.