Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Rockstone Winterbanden

Rockstone winterbanden: uitstekende grip en goede remeigenschappen

Het bandenmerk Rockstone levert budgetbanden in allerlei soorten en voor allerlei seizoenen. De banden zijn geschikt voor lichte trucks, 4x4 en personenauto’s. De winterbanden staan bekend om hun goede grip, lage rolweerstand en lange kilometerstand. De Rockstone S110 heeft bijvoorbeeld een ontzettend goede grip bij zowel droge als besneeuwde wegen. Ook de remeigenschappen zijn prima in orde. Tevens draagt deze band bij aan een laag brandstofverbruik van de auto.

Waarom winterbanden?

Een winterband herken je aan zijn grove en open profiel. Ook hebben winterbanden vaak een logo: een M+S (Modder + Sneeuw) markering en het sneeuwvloksymbool. De band heeft veel meer grip op de weg tijdens winterse omstandigheden dan een zomerband. Het zachte rubber zorgt voor een kortere remweg. Ben je een fervent wintersporter? Dan zijn winterbanden een vereiste aangezien in veel wintersportlanden deze bandensoort vereist is. Winterbanden kun je het best met een set stalen velgen monteren aangezien lichtmetalen velgen niet tegen pekel en winters weer kunnen. Dit kost even wat geld, maar meestal kan deze set jarenlang mee. Wanneer je in de lente de winterbanden laat demonteren, kun je ze vaak achterlaten bij de garage. Zij bewaren de set tot je ze de volgende winter weer kan gebruiken. Meestal gebruik je winterbanden van oktober tot april. Bestel het geruime aanbod aan Rockstone winterbanden op www.autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave