Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Semperit All season banden

Semperit all seasons banden, banden uit het hart van Europa

Semperit is een van de merken waar dagelijks een groter marktaandeel behaald wordt. Het merk bestaat al sinds 1906 en is daarmee meer dan 100 jaar actief vanuit Oostenrijk. Niet veel merken hebben een geschiedenis zo indrukwekkend als dit merk, maar vanaf 1985 zijn er echt grote stappen gemaakt op het moment dat Semperit besloot om onderdeel te worden van de Continental Group. Er werd veel geïnvesteerd in kennis en nieuwe ontwikkelingen, waardoor de zomerbanden en winterbanden van Semperit ineens in heel Europa verkrijgbaar waren. Tegenwoordig worden de banden overigens over heel de wereld verkocht. Enerzijds is dat te danken aan de kwaliteit van de Semperit all seasons banden, maar anderzijds heeft het ook te maken met het enorme distributienetwerk van Continental.

Semperit all seasons banden bekijken via de winkel

De keuze voor vierseizoenenbanden is een belangrijke keuze. Het zijn namelijk wel de banden waarmee je in elk seizoen moet kunnen rijden en dat betekent dat de banden heel het jaar onder de auto blijven zitten. Daarom is het goed om eerst te kijken naar de goede afmetingen voor de band. Heb je deze ingevoerd, dan krijg je alle banden te zien die je kunt bestellen voor jouw auto. Dat is waar het vergelijken van de banden echt begint. Je kijkt naar het bandenlabel waar de eigenschappen van de banden vermeld staan. Hierop vind je de rolweerstand, de grip op nat wegdek en uiteraard ook de mate waarin de banden geluid maken tijdens het rijden op een normale snelheid. Deze eigenschappen zijn de eigenschappen die de meeste mensen belangrijk vinden, zeker tijdens het rijden van langere afstanden. Vind je de prestaties van de banden echt belangrijk, controleer dan de bandenspanning met enige regelmaat. De juiste bandenspanning zorgt voor een langere levensduur en verbetert de prestaties van de banden omdat het loopvlak beter benut wordt. Dit geldt niet alleen voor Semperit all seasons banden, maar voor alle autobanden.

Semperit all seasons banden direct laten monteren

Wanneer je haast hebt met de nieuwe vierseizoenenbanden, dan is het verstandig om bij ons te bestellen. Wij hebben namelijk de servicepartners al voor je klaarstaan, we hebben korte levertijden en daarnaast is de bezorging gratis vanaf twee banden. Dat betekent dat je direct kunt profiteren van jouw aankoop en je weer veilig de weg op kunt, ongeacht welk seizoen het is. Dat is de kracht van het online banden bestellen op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave