Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Star Performer Zomerbanden

Star Performer zomerbanden, Chinese ervaring in de zomer

Star Performer is een merk dat de laatste jaren sterk onder de aandacht gekomen is. Dat kan ook niet anders, de banden die in China gemaakt worden, worden tegenwoordig in meer dan 100 landen ter wereld verkocht. Ze scoren goed in de testen en ook dat mag niet verrassend heten, want Star Performer zomerbanden zijn ontwikkeld na veel onderzoek en kennis te hebben vergaard vanuit alle hoeken. Dat is te zien aan de rubbersamenstelling van de banden, maar ook aan de extra groeven en bescherming van de banden. Dit zorgt ervoor dat deze banden je ook op de weg kunnen houden bij neerslag, tegelijkertijd zorgen de banden voor extra comfort tijdens het rijden dankzij de stabielere wegligging. Hoewel de banden vaak tot de budgetbanden gerekend worden, is dat aan de prestaties dus niet te zien.

Star Performer zomerbanden voor jouw auto?

Een groot voordeel van Star Performer zomerbanden is dat zij in meer maten beschikbaar zijn dan de standaard budgetbanden die op de markt te vinden zijn. Voor de mensen die afwijkende maten nodig hebben, zeker voor een terreinwagen of SUV is dat vervelend. Star Performer heeft dit gat in e markt weten te vullen met een breed aanbod aan verschillende banden. Online zijn deze banden gemakkelijk te vergelijken. Alle autobanden die in Europa verkocht worden, moeten voorzien zijn van een bandenlabel. Bij de zomerbanden moet de rolweerstand, het geluidsemissieniveau en de grip op nat wegdek aangegeven zijn. Dat is de beste manier om de banden te vergelijken, je kunt zelf de nadruk leggen op wat jij belangrijk vindt. Onthoud wel dat de eigenschappen van de banden gemeten zijn bij de juiste bandenspanning. Controleer daarom de bandenspanning bij voorkeur iedere maand, om zo ook de levensduur van de banden te verlengen. Zo kunnen deze makkelijk een jaar langer meegaan.

Star Performer banden laten monteren bij jou in de buurt

Tijdens de zomer wil je kwalitatieve banden onder de auto hebben die je ook tijdens regen of hitte op de straat houden. Besteed daarom gerust wat extra aandacht aan het vergelijken. Wanneer je twee of meer banden wilt bestellen, zorgen wij ervoor dat deze gratis aan huis geleverd worden. Of bij een van onze montagepartners uiteraard, want de montage regel je ook gewoon tijdens het bestellen. Zo weet je zeker dat je binnen de kortste keren op jouw Star Performer zomerbanden kunt rijden, en autobandenmarkt.nl aan al je vrienden aan kunt bevelen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave