Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Toyo All season banden

Toyo all seasons banden, autobanden die presteren

Toyo Tire and Rubber Company is een bedrijf uit Japan en het maakt al sinds 1945 banden. Het is een grote naam in de wereld van de autosport, waar het bijzonder veel banden levert aan de verschillende disciplines binnen de sport. Dat maakt het merk al snel interessant. Door de activiteit in deze sport kan er namelijk veel meer getest worden en is er meer kennis over de omstandigheden waarin de banden moeten presteren. Dat is in het voordeel van de mensen die op zoek zijn naar de Toyo all seasons banden. Deze worden op dit moment al over heel de wereld verkocht. Toyo is steeds meer tijd en aandacht vrij gaan maken voor het maken van banden voor de automobilisten die zich niet op het circuit begeven. De kans is dus groot dat het aanbod aan banden van dit merk alleen maar verder toe zal nemen de komende jaren. En dat is geen vervelende ontwikkeling.

Toyo all seasons banden wanneer grip telt

Veel vierseizoenenbanden hebben een probleem. Zij hebben een rubbersamenstelling die gemaakt is om hoge en lage temperaturen te overleven, maar dit komt niet altijd ten goede van de grip op nat wegdek omdat de band te hard blijft. Dit is niet het geval bij de Toyo all seasons banden. Deze banden hebben een innovatieve rubbersamenstelling die ervoor zorgt dat de band niet alleen goed blijft bij extreme temperaturen, het zorgt er ook voor dat er grip is op nat wegdek en daarnaast maken de banden minder geluid dan de gemiddelde vierseizoenenbanden. Praktisch wanneer je altijd wilt kunnen rekenen op jouw banden. De banden kun je overigens gewoon zelf vergelijken. De Toyo Celsius is namelijk ook gewoon voorzien van een bandenlabel en prijs, waardoor het eenvoudig is om de band te vinden die bij jou past.

Toyo all seasons banden gratis laten bezorgen aan huis

Heb je haast met het bestellen van de nieuwe banden? Kies dan voor onze service. We hebben montagepartners in heel Nederland die de banden direct voor je kunnen monteren op de auto. Daarnaast verzenden we de bestellingen niet alleen gratis bij bestelling van twee banden of meer: we zorgen er ook voor dat de banden al binnen enkele werkdagen geleverd zijn! Zo weet je zeker dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe banden, en weer veilig de straat op kunt in alle verschillende seizoenen. Ook daarom kies je voor het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen van autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave