Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Tristar All season banden

Tristar all seasons banden, de kracht van grip

Tristar is een van de bandenmerken die altijd een beetje op de achtergrond gebleven is. Het is geen merk dat veel geld spendeert aan het maken van reclame. Het gaat geen enorme sponsordeals aan met de grootste teams op de aarde. Het is een merk dat vooral werkt aan het maken van banden, met nieuwe innovaties, samenstellingen en aanpassingen in het loopvlak. De Tristar all seasons banden staan bekend als banden die altijd grip bieden. Dat is de slogan van de bandenfabrikant, maar is zeker geen standaardeigenschap van vierseizoenenbanden die juist op dit vlak vaak punten laten liggen. De verschillende afmetingen laten daarnaast vaak gemiddeld lage geluidsemissieniveaus zien, wat bijzonder aantrekkelijk is voor de mensen die langere afstanden moeten rijden. De banden zijn verkrijgbaar voor personenauto’s, busjes en alles ertussenin.

Tristar all seasons banden houden je op de weg

Wanneer je op zoek gaat naar vierseizoenenbanden, dan is de grip een van de belangrijkste punten om de banden op te vergelijken. Grip op nat wegdek, grip op sneeuw maar tegelijkertijd ook een goede wegligging op de droge wegen. Dat is wat je vindt op het bandenlabel van de Tristar all seasons banden, de EcoPower 4S. Je kunt de banden gewoon zelf vergelijken. Wanneer je de goede bandenmaat invoert op de pagina, krijg je alleen de banden te zien die passen op jouw auto. Onder de Tristar all seasons banden vind je ook de banden van andere fabrikanten, inclusief de prijs en het bandenlabel. Dat betekent dat je alle informatie direct op één pagina hebt staan, en dat maakt het vergelijken van de autobanden wel heel erg aantrekkelijk.

Tristar all seasons banden direct laten monteren

Online banden kopen uit een groot aanbod met aantrekkelijke prijzen is een leuk begin, maar dan heb je de banden nog niet op de auto. Om je ook daarbij te helpen, zijn we op zoek gegaan naar garages die samen wilden werken met ons. Dat betekent dat je direct een garage bij jou in de buurt uit kunt kiezen om de banden te laten monteren vanaf onze lijst met montagepartners. Op die manier kun je gewoon genieten van jouw aankoop zonder dat je hier zelf nog iets voor moet regelen en dat is wel een prettig idee wanneer je gewoon weer de auto in wilt kunnen stappen. Banden bestellen uit een breed aanbod aan banden, met goede service en scherpe tarieven, dat doe je gewoon op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave