Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Tristar Winterbanden

Tristar Winterbanden, hoogwaardige, betrouwbare winterbanden

Wilt u graag goede, betrouwbare winterbanden kopen? Dan zijn Tristar winterbanden zeker een goede optie. Tristar heeft een goede reputatie opgebouwd in de productie van betrouwbare banden, waaronder de winterbanden van Tristar. Deze winterbanden bieden optimale grip tijdens het meest uitdagende winterse weer.

Tristar: meer dan 20 jaar ervaring

Tristar heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van banden. Vanzelfsprekend scoren de Tristar banden, waaronder de winterbanden van Tristar, erg goed in verschillende tests en onderzoeken.

Tristar winterbanden, uw partner in zware winterdagen

Het is erg belangrijk om gedurende de wintermaanden winterbanden onder uw auto te plaatsen. Alleen met winterbanden kunt u op een verantwoordelijke en veilige manier rijden tijdens koude, natte en gladde winterdagen. Dan is het erg fijn als u betrouwbare winterbanden gebruikt. Tristar is dan zeker een aanrader. Het kan uw redding zijn tijdens onaangenaam winterweer. Stelt u eens voor: u wordt wakker en moet die dag naar uw werk, maar het heeft hard gesneeuwd. Alle wegen zijn bedekt met een dikke laag sneeuw. Wanneer er veel auto’s over de besneeuwde wegen rijden, wordt het ijzig. Ook wanneer het blijft vriezen, kan er ijzel op de wegen ontstaan. Dit kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen. De winterbanden onder uw auto zorgen ervoor dat u ook tijdens sneeuw en bij ijs op de weg een goede, veilige grip op de weg behoudt. Het is erg onwenselijk dat u niet naar werk of belangrijke afspraken kunt gaan, omdat u simpelweg niet vooruitkomt op gladde wegen. Daarom zijn winterbanden een goede oplossing. Dan wordt u niet belemmerd om ook tijdens winterse dagen te kunnen rijden, zelfs met sneeuw en ijs op de weg.

Met de juiste samenstelling van rubber en een goed, innovatief patroon van de banden, kunt u op een veilige manier over besneeuwde en ijzige wegen rijden. U zult meteen merken dat u dan meer grip heeft. De speciale samenstelling van rubber is namelijk beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien hebben deze banden een loopvlak dat het remvermogen vergroot. Het speciale patroon op de banden zorgt voor een betere verplaatsing van water en sneeuw. Dit vergroot de aquaplanning. Met een goede aquaplanning heeft u niet het gevoel dat u over water drijft, maar hebben de winterbanden goede grip op de weg doordat het water efficiënt wordt afgevoerd door de groeven van de banden. Dit geeft u en uw medepassagiers een veel veiligere autorit.

Grote keuze aan winterbanden van Tristar

Bij autobandenmarkt.nl hebben we de meest populaire Tristar winterbanden in verschillende maten beschikbaar:

- Tristar Snowpower.

- Tristar Snowpower 2.

- Tristar Snowpower HP.

- Tristar Snowpower UHP.

- Tristar Snowpower SUV.

- Tristar TR1 Ice-Plus SR1.

Bekijk dus snel de winterbanden van Tristar met bijbehorende aantrekkelijke prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave