Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen

Velgen kunnen het voertuig helemaal afmaken. Ongeacht sportief of elegant- het is belangrijker dat ze passen bij de auto en de bestuurder. Dat is wat we bieden op autobandenmarkt.nl: de juiste velg voor iedereen. Een breed scala aan velgen van een legering of staal is de basis. Blader door onze online winkel en bestel de velg die het beste bij u past. Hier leest u hoe het werkt: Voer producent in, model en type van uw auto. We tonen u enkel velgen die voor uw auto zijn geregistreerd.

Alufelgen

Rim soorten

Velgen van een legering of staal

In de herfst stappen veel chauffeurs over van velgen van een legering op velgen van staal omdat die bestand zijn tegen de winter – pekel kan ze niet beschadigen en vuil kan makkelijk worden afgeveegd. Maar dat betekent niet dat ze het zicht moeten ontduiken – en de goede oude wieldoppen liggen voor het oprapen. Maar: Tegenwoordig bieden producenten mooie ontwerpen alleen niet zo verfijnd als die met een legeringwiel vanwege de flexibiliteit en vervormbaarheid van het materiaal. In plaats daarvan maken stalen velgen indruk met hun stevigheid waardoor ze populair zijn bij offroad-voertuigbestuurders. Wanneer ze de stoeprand of zelfs stenen raken, kunnen stalen velgen nog steeds worden gebruikt. Velgen van een legering moeten met zorg worden behandeld omdat ze sneller beschadigen. Maar het lichte materiaal heeft niet alleen een voordeel in ontwerp – het helpt ook brandstof besparen. Dat is iets waar de producenten van stalen wielen nog aan werken – met de eerste resultaten beschikbaar in winkels. Uiteindelijk geven bestuurders nog steeds de voorkeur aan deze velgoptie vanwege de lagere prijzen; en ze doen op geen enkele manier onder voor velgen van legering als het gaat om reiscomfort.

Grote keuze, kleine prijzen

Om velgen van een legering zelfs in de winter te gebruiken, hebben veel producten een poederlaag om ze beter bestand te maken tegen omgevingsinvloeden, pekel en grit. Een regelmatige reiniging is echter essentieel. ‘s Zomers veegt u modder en remvervuiling eenvoudig weg om de velg weer te laten glimmen. Overigens krijgt u tijdens het bestelproces al een idee van het uiterlijk van de nieuwe velg op uw auto. Onze databank bevat afbeeldingen van alle auto’s die met de geselecteerde velg kunnen worden gecombineerd. Uiteindelijk ziet niet iedere auto er goed uit met een velg van een legering met zeven spaken. Vooral extravagante wielen zijn behouden voor sportieve voertuigen voor een inherent consistent uiterlijk. In onze online-winkel kunt u zonder gedoe of onrust uw producten vergelijken. We leveren naar het adres van uw keuze dat u opgeeft aan het eind van het bestelproces.