Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI RS6

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

RS6 velgen nu online te koop

Bent u de eigenaar van een Audi RS6, dan zijn een waanzinnige acceleratie en bijpassende topsnelheid u niet vreemd. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Voor Audi RS6 velgen bent u daarom bij autobandenmarkt.nl aan het juiste adres. Met een ander setje RS6 velgen geeft u uw Audi direct een frisse nieuwe look. Audi velgen zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit, maar wist u dat ze niet alleen mooi zijn? Lichtmetalen velgen bieden tevens performance voordelen voor uw auto. Zo verminderen ze door het lichte gewicht de rolweerstand van uw band en dat resulteert in een betere wegligging en een brandstofbesparing. Wij hebben velgen voor uw Audi RS6 tot 19 inch en zowel voor zomer als winterbanden.

Bestel uw nieuwe Audi RS6 velgen nu direct

Bestel uw Audi RS6 velgen nu direct op autobandenmarkt.nl, velen gingen u al voor. Wist u trouwens dat met lichtmetalen velgen uw banden en remschijven ook langer meegaan. Dit komt door de efficiëntere warmteafvoer die lichtmetalen velgen bieden. Bestellen bij ons is heel eenvoudig. De handige velgen configurator laat u precies zien hoe uw nieuwe velgen er op de auto uit gaan zien. Bestellen bij ons is tevens zeer voordelig, wij bezorgen vanaf 2 banden gratis, en met 1500 montagepartners is er altijd wel iemand bij u in de buurt. Risico loopt u bij ons niet, wij hanteren standaard een 30 dagen retourbeleid.