Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor CITROEN

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Mooie Citroen velgen

Het Franse automerk Citroen heeft een breed scala aan auto’s en daar horen natuurlijk bijbehorende velgen bij. In 1919 produceerde Citroen de eerste lopende-band-auto van Europa. Na 1919 heeft het bedrijf niet stil gezeten. Op dit moment is de Citroen C4 Cactus uitermate populair, dit is een pittige auto waarbij stoere velgen helemaal op hun plek zijn. De Citroen C1 is juist een kleine, schattige auto waar velgen met ronde spaken onder passen. Zoals je ziet, genoeg keuze voor Citroen velgen.

Velgen in allerlei soorten

De populairste velgensoort zijn lichtmetalen velgen oftewel aluminium velgen. Ze worden gemaakt van een lichtgewicht staallegering. Deze legering bestaat vaak uit een mengsel van aluminium en andere staalsoorten. Zo creëer je een lichte, maar stevige velg. Verder worden de velgen op verschillende manieren afgewerkt. Veel velgen worden gespoten, vaak worden tweedehands velgen behandelt met een poedercoating. Ook de velgen laten verchromen is een optie, hierdoor glanzen velgen meer. Polijsten is ook nog een optie. Alleen moet je met gepolijste velgen in de winter oppassen omdat pekel en vocht het lak kunnen aantasten. Demonteer ze daarom in de wintermaanden of maak ze regelmatig schoon.

Bestel de Citroen velgen online

Bestel op www.autobandenmarkt.nl de Citroen velgen die onder jouw mooie Citroen passen. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.