Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

DEZENT x 17 inch lichtmetalen velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Dezent 17 inch aluminium velgen voor een veilig gevoel

Ook de velgen van Dezent zijn via deze website te bestellen. Dezent velgen zijn zowel geschikt voor grote banden als kleinere banden. Populair bij bestuurders zijn de Dezent 17 inch aluminium velgen. Natuurlijk zijn er ook velgen voor mensen met een andere smaak. Hierbij valt te denken aan de Dezent L dark of de stijlvolle Dezent TD dark. Dezent heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om lichtmetalen velgen. Zij bieden de veiligheid, comfort en de luxe die je in deze tijd van velgen mag verwachten. Kortom: de velgen van Dezent zijn een uitstekende keuze.

Dezent velgen online bestellen

Dezent velgen zijn ook voor u eenvoudig te bestellen. U kunt eenvoudig gebruik maken van de stijl, het comfort en het prettige gevoel van veiligheid dat Dezent u biedt. Daarnaast krijgt u, als klant van autobandenmarkt.nl, ook nog een diverse voordelen die voor anderen achterwege blijven. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een garage om de velgen te monteren. Wij hebben namelijk meer dan 1500 montagepartners door heel Nederland. Bovendien hoeft u bij ons niet eindeloos te bellen: alles gaat digitaal en indien u toch nog vragen heeft, kunt u gebruik maken van de voordelige terugbelservice. Tel daar het servicegerichte 30 dagen retourbeleid bij op en u weet dat u er verstandig aan doet de velgen van Dezent nu direct te bestellen.