Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FIAT

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat lichtgewicht velgen

Al meer dan een eeuw maakt Fiat auto’s als de Punto, Panda en Ducato. En daarbij horen sportieve, trendy of tijdloze velgen. Bijna alle velgen zijn tegenwoordig gemaakt van lichtmetaal materiaal, als lichtgewicht staallegering. Dit is een mengsel van aluminium en andere staalsoorten die een lichte doch stevige velg creëren. Doordat de velgen zo weinig wegen, verbruiken ze ook minder brandstof.

Investering meer dan waard

Lichtmetalen velgen maken je auto mooier, maar zijn ook oersterk en minder corrosiegevoelig. Doordat velgen amper iets wegen, rijd je veel comfortabeler. Lichtmetalen velgen zijn redelijk duur, maar het is de investering dubbel en dwars waard.

Tips en tricks

- Om ervoor te zorgen dat de lichtmetalen velgen om de banden van de Fiat Punto, Panda en Ducato blijven zitten, is het raadzaam om slotbouten om de velg te monteren. Dan is de velg beveiligd tegen diefstal.

- Lichtmetalen velgen glimmen meer dan andere velgen. Voor extra glanzende velgen smeer je er een dun laagje wax op.

Velgen voor Fiat Punto, Panda en Ducato

Op autobandenmarkt.nl kun je makkelijk en snel zien welke aluminium velgen onder de Fiat Panda, Punto of Ducato passen. Je vult heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.