Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor FORD Focus

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Ford Focus: fijne gezinsauto

De Amerikaanse Ford Focus is een stoere gezinsauto, benadruk dit karakter met aluminium velgen. Dit soort velgen zijn de beste optie omdat ze veel langer meegaan dan bijvoorbeeld stalen velgen. Ook ligt de auto dankzij lichtmetalen velgen veel lekkerder op de weg, verbruikt de auto veel minder brandstof en wordt de warmteafvoer beter gereguleerd. Reden te meer dus om aluminium velgen aan te schaffen voor de Ford Focus.

Velgenonderhoud: tips

Om langer plezier te hebben van de velgen, is het zaak om aluminium velgen goed schoon te houden. Wat tips:

- Poets velgen nooit in direct zonlicht, want anders kan de velgenreiniger zich chemisch vastzetten in de velgen.

- Zorg ervoor dat het reinigingsmiddel niet te agressief is en niet in aanraking komt met het lak van je auto, anders kan dat beschadigen.

- Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van het reinigingsproduct om de velg zo goed mogelijk schoon te maken en te beschermen.

- Een wax laagje kan wonderen doen voor de velgen: ze worden glanzend en zijn weer als nieuw!

Koop Ford Focus velgen online

Bestel de aluminium velgen voor de Ford Focus online op autobandenmarkt.nl. Je kunt hier aangeven welk model je precies hebt, vul daarbij het bouwjaar of het type in en welke uitvoering je hebt. Zo krijg je een mooi overzicht van de velgen die hierbij passen. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd, daarbij zit een velgmontageset en een technisch rapport.