Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor HYUNDAI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Hyundai velgen: voor ieder wat wils

Het automerk Hyundai is in 1967 opgericht in Zuid-Korea. Bekende modellen zijn onder andere de Hyundai Tucson, Hyundai i10 en de Hyundai i20. Dit zijn verschillende soorten auto’s. De ene is stads, klein en efficiënt terwijl de ander een robuust uiterlijk heeft met stoere kenmerken. De Hyundai velgen zijn om die reden dan ook verschillend qua uiterlijk. Stoer, robuust, elegant, klassiek, tijdloos, sportief, apart en ga zo maar door. Ook over de kleur valt een hoop te zeggen. Waren lichtmetalen velgen eerst nog voornamelijk zilver, nu zijn ze er in een chromen (stoer en prachtig) en zwarte (lekker ruig) kleuren. En dan nog hebben we het nog niets gehad over de afwerking, want ga je voor mat, semi-mat of glanzend?

Velgen monteren

Heb je mooie Hyundai velgen gekocht? Dan is het zaak om ze goed te monteren. De eerste regel: gebruik altijd de moeren die worden geleverd bij de aluminium velgen. Let er bij het aandraaien van die moeren op dat je de juiste aandraaivolgorde aanhoudt. Ga altijd voor een kruislings patroon. Zo voorkom je dat je de lichtmetalen velg scheef trekt. Het aandraaien van die moeren doe je met een momentsleutel. Ook handig: als je de wielen demonteert en er laten weer op monteert, schrijf dan met een krijtje waar de wielen vandaan komen. RV (rechtsvoor), LV (linksvoor), RA (rechtsachter) en LA (linksachter). Als je de banden op andere plekken gaat monteren, rechtsvoor in plaats van rechtsachter, verandert het loopvlak van de banden en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen omdat je heel anders gaat rijden. Ga voor Hyundai velgen. Bestel ze op www.autobandenmarkt.nl.