Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor JAGUAR X-Type

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Jaguar X Type velgen, de enige goede keus voor de Jaguar X type

De Jaguar X Type wordt ook wel de X400 genoemd en komt uit Engeland. De sedanuitvoering van de Jaguar is geen groot succes geworden onder het publiek omdat de keuzemogelijkheden te beperkt waren. De X type is een vierwiel aangedreven auto, maar de verdeling van 40% op de vooras en 60% op de achteras zorgt voor het gevoel van een achterwielaandrijver. In 2003 kwam het type beschikbaar met een dieselmotor, maar deze auto was alleen met voorwielaandrijving beschikbaar. In 2005 introduceerde Jaguar een nieuwe dieselmotor die een grotere inhoud had met 2,2 liter. In 2008 werd een facelift uitgerold voor de Jaguar X Type, waarmee de auto een sportievere uitstraling kreeg. In 2009 werd besloten de productie van het model stil te leggen. In 2014 kwam de Jaguar XE de fabriek uitrollen, de opvolger van de X Type.

Jaguar X Type velgen

Bij een echte Jaguar hoort een goede wegligging en een hoge mate van comfort. Beide punten worden alleen bereikt door het kiezen van de beste velgen en beste banden voor de auto. De wegligging wordt grotendeels door de banden bepaald, zeker met een verdeelde aandrijving over de voor- en achteras. De Jaguar X Type velgen zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar tevens veel banden voor de Jaguar op voorraad liggen en direct meegeleverd kunnen worden wanneer deze ook vervangen moeten worden.