Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

KESKIN Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Voor ieder wat wils: Keskin velgen

Keskin

KESKIN VELGEN

Keskin velgen variëren qua uiterlijk zodat er voor iedere auto en persoonlijkheid wel een velg bij zit. Van stylish tot klassiek, van stoer tot sportief, van chroom tot gepolijst en van matzwart tot wit. Kortom, met de keuze zit het wel snor bij de velgen van Keskin.

Lichtmeten velgen uitgelicht

Lichtmetalen velgen verfraaien de look van je auto en zoals hierboven al is geschreven: tegenwoordig zijn er superveel aluminium velgen op de markt. Wanneer je nieuwe velgen wilt aanschaffen, let dan op de velgmaat. Wanneer je de verkeerde maat hebt, merk je dat meteen aan de veiligheid en het comfort. De belangrijkste punten van de velgmaat:

  • ET-waarde: ook wel ‘offset’ genoemd. Dit geeft aan hoeveel de velg naar binnen of buiten staat gezien vanuit de wielkast. Hoe hoger de ET-waarde, hoe verder de velg naar buiten steekt.
  • Naafdiameter: dit is het middelste gat in de velg en wordt aangegeven in millimeters.
  • Steekmaat: dit is de afstand in millimeters tussen de boutgaten.

Koop Keskin velgen Zin om het uiterlijk van je auto te veranderen?

Overweeg dan zeker de Keskin velgen. Je bestelt de aluminium velgen in alle kleuren en maten op www.autobandenmarkt.nl. Met het ruime aanbod zal het nog moeilijk kiezen worden! De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.