Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM A1 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stoer en sportief tegelijk: MAM A1 velgen

Met de MAM A1 velgen maak je de blits. De stervormige velgen tellen zes spaken. En wat de velgen zo bijzonder maken? De inkepingen aan de uiteinde van de velgen. Deze maken de velg stoer en anders dan andere velgen. De MAM A1 lichtmetalen velgen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, onder andere zwart gepolijst, chroom en wit.

Velgentechniek

Wat meer info over de velgentechniek:

  • Steekcirkel: oftewel steekmaat,dat is de diameter van de moeren/bouten op een velg.
  • ET-waarde: komt van het Duitse woord ‘EinpressTiefe’, oftewel de wielbolling. Dit staat op de flank van de velg. Een aluminium velg bestaat uit twee delen. Een deel waar de band op gemonteerd zit en de schijf. De schijf zorgt ervoor dat de band en de velg aan de auto kunnen worden gemonteerd door moeren/bouten. Als de schijf precies in het midden van de velg zit, is de ET-waarde 0. Om slijtage te voorkomen en te verminderen moet het wiel (de band en velg) zo goed mogelijk boven het wiellager gecentreerd worden. Hoe hoger de ET, hoe meer een velg naar binnen valt. Des te lager de ET, hoe meer een velg naar buiten steekt. Een afwijking van vijf millimeter is geaccepteerd.

Ga voor de nieuwste velgen

Toe aan een verandering aan je auto? Dan zijn de MAM A1 aluminium velgen een mooie toevoeging. Bestel ze gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl.