Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM A5 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Extravagant en speciaal: MAM A5 velgen

De MAM A5 lichtmetalen velgen zijn voor de extravagante types. Mensen die op zoek zijn naar net weer even andere velgen. Wat de MAM A5 velgen zo bijzonder maakt? Zijn vorm. De spaken zijn niet gelijk. De ene twee spaken lopen in een punt terwijl de andere twee spaken een wat rondere vorm hebben. Dit geeft de velgen een speels karakter. Wat het helemaal mooi maakt, zijn de speciale kleuruitvoeringen in chroom, zwart en gepolijst.

Nieuwe velgen aanschaffen? Hier moet je opletten!

Wanneer je nieuwe lichtmetalen velgen online wilt bestellen, moet je letten op het volgende om te voorkomen dat je velgen niet onder je auto passen. Dat zou zonde zijn.

  • Breedte: de maat van velgen, deze is in inches. Bijvoorbeeld, een velg van 6 x 15 is 6 inch breed en heeft een diameter van 15 inch.
  • Steek: dit zegt iets over de wielbevestiging. Een steek heeft twee cijfers. Het ene cijfer is het aantal gaten van de bouten of moeren. Het tweede cijfer geeft de diameter van de denkbeeldige cirkel die door het middel van de bouten/moeren kan worden getrokken. Dus: 5 x 112 betekent dat de velg vijf moeren heeft en dat de diameter 112 millimeter is.
  • ET-waarde: deze waarde geeft aan hoever de velg naar binnen of naar buiten steekt. De velg mag maar vijf millimeter afwijken, anders past de velg niet meer.

Koop de MAM A5 velgen online

Wanneer je op www.autobandenmarkt.nl je velgen bestelt, hoef je je om bovengenoemde dingen geen zorgen te maken. Dankzij het gemakkelijke invulscherm krijg je gegarandeerd de MAM A5 aluminium velgen bezorgd die bij je auto passen.