Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM D2 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM D2 velgen: stoer en speels

De MAM D2 velgen zijn een lust voor het oog. Ze zijn vrij eenvoudig, maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat ze saai zijn. De velgen hebben een stervorm en tellen tien velgen die in setjes van twee bij elkaar staan. De spaken lopen wat boller wat de velg een speels karakter geeft. De velgen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar: onder andere zwart, chroom, mat en gepolijst.

De voordelen van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen zijn populairder dan ooit. Ze verfraaien het uiterlijk en geven je auto een sportief en modern uiterlijk. Maar de sportvelgen zijn meer dan dat.

  • Lager gewicht: over het algemeen zijn de velgen een stuk lichter wat de wegligging positief beïnvloedt.
  • Betere warmteafvoer: door te remmen komt er een grote hoeveelheid warmte vrij. Deze wordt goed afgevoerd. Een betere warmteafvoer zorgt voor een lagere temperatuur van de banden, het remsysteem en de wiellagers en dat doet de levensduur van deze onderdelen goed.
  • Minder onbalans: je hebt minder last van trillingen en onbalans.
  • Minder corrosie: hierdoor gaan aluminium velgen langer mee.
  • Nauwkeurigere maat: een lichtmetalen velg wordt afgedraaid waardoor de maat uiterst nauwkeurig is.

Geef je auto een sportiever uiterlijk

De MAM D2 velgen geven je auto zonder al te veel moeite een sportievere uitstraling. Bestel de velgen gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.