Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MAM W1 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM W1 velgen: mooi in al hun eenvoud

De MAM W1 velgen zijn simpel maar toch aanwezig. Dit komt door de vijf brede spaken. Het bijzondere detail aan de spaken is dat ze vanaf het midden uit schuin naar beneden lopen. Wanneer de auto rijdt en de banden rollen, geeft dat een mooi effect omdat het licht er telkens anders op valt. De velgen zijn in het zilver, chroom en gepolijst zwart beschikbaar.

Lichtmetalen velgen zijn goed voor de wegligging

Aluminium velgen zijn over het algemeen lichter dan stalen velgen. En dat is een groot voordeel ten opzichte van de wegligging. De carrosserie inclusief inzittenden steunt op de wielophanging terwijl onder andere de velgen en remschijven nergens op steunen, dit noem je ook wel onafgeveerd gewicht. Dit gewicht staat direct in contact met de weg en veert niet mee. Als je met een lichtmetalen velg over een hobbel rijdt, voel je daar als inzittende niet zo veel van omdat hij er snel en soepel overheen gaat. Een stalen velg gaat wat trager over een hobbel heen waardoor je er meer van voelt.

MAM W1 velgen aanschaffen

De velgenfabrikant MAM bestaat sinds 25 jaar. Bij hen staan kwaliteit en innovatief design hoog in het vaandel. Kortom, met de MAM W1 velgen sla je de plank zeker niet mis. Bestel op autobandenmarkt.nl.