Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

MAM W3 Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM W3: stoere velgen

Je weet bijna niet waar je moet kijken. Wanneer je de aluminium velg MAM W3 ziet, zie je voornamelijk heel veel spaken, welgeteld tien, die de auto meer pit en karakter geven. De velg is verkrijgbaar in gepolijst zwart of zilver. Deze kleuren in combinatie met de MAM W3 velgen geven je auto in een handomdraai meer klasse. Verder is de uitvoering van de velg simpel: tien spaken met in het midden vijf bouten.

Stalen velgen versus lichtmetalen velgen

Stalen velgen zijn misschien moeilijk te beschadigen en zijn goedkoop in aanschaf, ze kunnen qua uitstraling niet tippen aan de aluminium velgen. Want stalen velgen zijn ook zwaar en onhandig. Lichtmetalen velgen worden gemaakt van aluminium. Aluminium is een ongelooflijk licht metaal dat de duurzaamheid van de auto ten goede komt. Zo verbruikt de auto minder brandstof, trekt hij sneller op en is het rijcomfort plezierig.

Bestel de MAM W3 velgen

Ga voor elegantie met de MAM W3 velgen. Op www.autobandenmarkt.nl bestel je ze eenvoudig en snel. De velgen worden al binnen zes werkdagen thuis geleverd. Ben je niet zo thuis in het monteren van velgen? Geen zorgen, je krijgt er een velgmontageset en technisch rapport bij die jou helpen met monteren.