Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 108

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 108 velgen: De velgen voor de mini van Peugeot

De Peugeot 108 is een opvallende verschijning van Peugeot ondanks de geringe omvang. De eerste auto werd in maart 2014 aan het publiek getoond, maar de auto is niet volledig in eigen beheer ontworpen. Er is samengewerkt met Toyota en de onderdelen worden gemaakt in Tsjechië, in dezelfde fabriek waar ook de onderdelen voor de Citroën en Toyota gemaakt worden. De Peugeot wordt geleverd met een benzinemotor: De 1.0 met 68 pk of de 1.2 met een vermogen van 82 pk. Peugeot heeft bij dit model vooral ingezet op het stijlen van de auto: De 108 kan naar de persoonlijke smaak aangepast worden. Er zijn ook 3-deurs varianten op de markt gebracht en daarnaast is er een GT-line uitgebracht. Dit is een sportievere uitvoering van de 108.

Peugeot 108 velgen en banden: Wat is jouw stijl?

De standaarduitvoering van de 108 is een auto die je gemakkelijk aan kunt passen aan jouw smaak. Je kunt spelen met kleuren en het interieur, maar je kunt het uiterlijk van de auto ook aanpassen door andere Peugeot 108 velgen onder de auto te zetten. Kies in ieder geval altijd de goede banden voor deze auto, het geringe eigen gewicht van de auto zorgt ervoor dat de banden een grote rol spelen bij de wegligging en de remfuncties van de auto. Alle Peugeot 108 velgen en banden zijn direct op autobandenmarkt.nl te vinden, de website met velgen en banden voor alle modellen binnen handbereik.