Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PEUGEOT 306

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Peugeot 306 velgen: van simpel tot sportief

De Peugeot 306 is de opvolger van de Peugeot 309. Hij werd gemaakt van 1993 tot 2002. Hierna is deze stoere, tijdloze auto vervangen door de populaire Peugeot 307. Het stoere versus de tijdloosheid zie je ook terug in de aluminium velgen. Je hebt ze van heel simpel – velgen met vijf brede spaken – tot sportief (negen smalle spaken). Ook qua kleur en uitvoering heb je voor de Peugeot 306 velgen heel wat te kiezen. Zo heb je ze in matte uitvoering, maar ook in glanzend chroom. Voor welke velg je ook gaat, je vindt een ruim aanbod op autobandenmarkt.nl.

De vele voordelen van lichtmetalen velgen

Met lichtmetalen velgen kun je je auto een stoere upgrade geven. Het zijn de blikvangers van je auto. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. Aluminium velgen zijn gemaakt van aluminium, een heel lichte metaalsoort. Dit brengt weer vele voordelen met zich mee, onder andere minder brandstofverbruik, een betere acceleratie en een kortere remweg. Daarnaast geleiden aluminium velgen warmte beter en dat zorgt ervoor dat bepaalde remonderdelen een langere levensduur hebben. Daarnaast zijn deze soort velgen vormvaster en minder elastisch dan stalen velgen en zijn ze in meerdere maten verkrijgbaar.