Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor RENAULT Clio

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Wat velgen met je auto doen

De Renault Clio is een stoere, tijdloze auto. Lichtmetalen velgen benadrukken deze eigenschappen. Maar je kun ook voor wat uitgesprokenere en trendy velgen gaan die het uiterlijk van je auto verfraaien. Voor de Renault Espace kun je juist een wat elegantere en stoere velg kiezen. De Renault Kangoo is een bedrijfsauto waar de velgen de taak hebben om de auto er mooier uit te laten zien.

Velgen schoonmaken

Tips en tricks om de Renault Clio velgenspik en span te maken en te houden, want wanneer je regelmatig de velgen schoonmaakt, zorg je ervoor dat remstof, olie en vuil van het wegdek zich minder snel en goed hechten aan de velg waardoor je het er zo afpoetst.

- Maak de velgen allereerst nat, hiermee voorkom je dat je het vuil in de velg poetst en krasjes maakt. Nu kun je de velgen schoonmaken met een velgenborstel. Er zijn tal van varianten op de markt zodat je op zowel grote als smalle plekjes kunt komen.

- Maak de velgen oppervlakkig schoon met een velgenborstel, de rest van het vuil kun je eraf halen met een spons.

- Maak de velgen bij voorkeur alleen schoon met wat water. Met agressieve schoonmaakmiddelen heb je kans dat je de toplaag van de velg aantast.

Renault Clio velgen kopen

Wil je ook nieuwe, tijdloze velgen die bij de Renault Clio passen? Op autobandenmarkt.nl vind je deze. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.