Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor RENAULT Trafic

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Renault Trafic velgen en banden voor de beste prestaties

De Renault Trafic is een aparte bestelwagen. Het is een bestelauto die te vinden is met 4x4 aandrijving voor de beste prestaties, maar is ook te vinden met een verhoogd dak en een verlengde wielbasis voor nog meer ruimte, wat handig kan zijn voor bedrijven die veel moeten vervoeren. De huidige Renault Trafic is ontwikkeld door Renault, samen met General Motors, en is daardoor ook te vinden als Opel Vivaro en Vauxhall Vivaro. Dankzij de samenwerking met ook Nissan is het model ook als Nissan te vinden. De eerste modellen werden verkocht in 1980, maar in de tussentijd is er veel veranderd. De nieuwere modellen zijn doorgaans veel zuiniger en hebben een modernere uitstraling met vaak meer comfort voor de gebruikers.

Renault Trafic velgen en banden direct online bestellen

De Renault Trafic is bij uitstek geschikt als bedrijfswagen. De sterke dieselmotor en de uitgebreide laadruimte bieden de beste mogelijkheden voor het transporteren van goederen en mensen. Met een totaalgewicht van 2300 kilo met belading en een maximaal gewicht van 1250 kilo voor een geremde aanhanger, is het ook een wagen die veel tegelijkertijd kan vervoeren. Om de beste prestaties te kunnen leveren met een grote lading, is het belangrijk dat je kiest voor geschikte Renault Trafic velgen en banden. De prestaties van de bestelauto zijn afhankelijk van jouw keuze op het gebied van velgen en autobanden. Een uitgebreid assortiment aan velgen en banden staat klaar voor je op autobandenmarkt.nl, met levering binnen vijf werkdagen zodat jij gewoon verder kunt gaan met jouw bedrijf.