Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SEAT Mii

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Seat Mii velgen: ga je voor sportief en stoer of simpel maar stijlvol?

De Seat Mii is een compact, maar elegant wagentje. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. Zo is hij beschikbaar in een fraaie sporteditie en heeft het merk samengewerkt met modeketen Mango om de auto tot een echt pronkstuk op te hemelen. Kortom, de Seat Mii is een opvallende, dynamische stadsauto. Hij heeft verschillende opties om je auto persoonlijk te maken, zoals een chromen uitlaatsierstuk. Ook in de Seat Mii velgen is veel tijd en aandacht gestoken. Zo heb je de Mii Black zomervelgen. Deze geven je auto een sportieve en stoere upgrade. De spaken zijn zwart en maken je auto een echte blikvanger. Daarnaast heb je ook nog de Silva-set velgen. Dit zijn acht spaken, die in groepjes van twee bij elkaar staan. Een brede en dunnere variant. Bekijk nog meer velgen op www.autobandenmarkt.nl.

Bescherm je Seat Mii velgen tegen diefstal

Om je velgen te beschermen tegen diefstal heb je slotbouten nodig. Dit zijn bouten/moeren met een speciale kop die je op je velg moet monteren. Door die speciale kop heb je ook een speciale sleutel nodig om die bouten los te draaien. Anderen kunnen je velgen dus niet zomaar loshalen. Het is wel handig om die speciale sleutel mee te nemen wanneer je met de auto weggaat. Als je dan een lekke band krijgt, kun je een nieuwe band eronder zetten.