Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SUZUKI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Maak de blits met Suzuki velgen

Het Japanse familiebedrijf Suzuki is in 1909 opgericht door een vader en zijn schoonzoon. Grappig feitje is dat ze niet meteen begonnen met auto’s produceren, ze leverden verschillende producten waaronder weefgetouwen. Pas in 1937 kwam er een auto uit de fabriek rollen. De bekendste auto is natuurlijk de Suzuki Swift, een elegant maar sportief wagentje. Met stoere, lichtmetalen Suzuki velgen wordt het helemaal een auto waar veel mensen naar zullen omkijken. De Suzuki Celerio is de opvolger van de Suzuki Alto, een pittige maar tijdloze wagen. Ga je voor brede spaken die het stoere benadrukken of ga je voor smalle spaken die de auto een chique touch geven? Op www.autobandenmarkt.nl vind je verschillende soorten en maten Suzuki velgen. Ze worden binnen zes werkdagen bij jouw thuis afgeleverd.

Wat is de juiste steekmaat?

Natuurlijk moet je wel de juiste maat velg bestellen. Een onderdeel van zo’n maat is de steekmaat. Dit is een code die vertelt waar de bevestigingspunten van de velg zijn. Auto’s hebben net als velgen verschillende steekmaten. Het is dus zaak om deze goed te controleren alvorens je velgen bestelt. Allereerst staat er het cijfer vier of vijf. Dit geeft aan hoeveel bevestigingsgaten een velg heeft, meestal zijn dit er vier of vijf bij personenauto’s. Hierna volgt het cijfer van de diameter die je door de denkbeeldige cirkel van de bevestigingsgaten kunt trekken, bijvoorbeeld 112 millimeter.