Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO S40

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo S40 velgen: je kunt er alle kanten mee op

De Volvo S40 kan voor allerlei functies doorgaan. Als stoere gezinsauto, maar ook als zakelijke auto is deze auto prima geschikt. Deze wagen is heel wat jaren geproduceerd: van 1995 tot 2012 was hij op de markt terug te vinden. De concurrenten van de Volvo S40 zijn niet misselijk, namelijk de Audi A4 en de BMW 3-serie. Nu is hij vervangen door de V40 en is hij alleen nog in occasion verkrijgbaar. De auto is betrouwbaar en veilig met goede rijeigenschappen. Wat betreft de Volvo S40 velgen kun je alle kanten op. Lichtmetalen velgen met brede spaken passen eronder, evenals chromen velgen met vijf gedraaide spaken. Het complete aanbod van Volvo S40 vind je op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden geleverd compleet met velgmontageset en technisch rapport.

Mooie, schone velgen krijg je door een velgenborstel

Wanneer je nieuwe velgen hebt aangeschaft, is het zaak ze mooi te houden. Met een velgenborstel, die verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten, kun je makkelijk tussen de spaken van een lichtmetalen velg komen. Veel mensen gebruiken ook een afwasborstel of tandenborstel, maar een afwasborstel is vaak te groot om op de krappe plekjes te komen en bij een tandenborstel zijn de haren vaak niet sterk genoeg waardoor de borstelharen binnen een paar minuten al helemaal plat zijn. Een velgenborstel is dus helemaal prima. Wanneer je ‘m gebruikt, oefen er dan geen druk op uit. Een velgenborstel is alleen bedoeld om oppervlakkige aanslag te verwijderen, het aangekoekte vuil kun je wegboenen met een spons. Maar als je regelmatig je velgen schoonmaakt met een velgenborstel, is hard boenen niet eens nodig.