Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO V50

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo V50: van alle markten thuis

Waar denk je aan als je naar de Volvo V50 kijkt? Is het een werkauto? Een gezinsauto? Een vrijetijdsauto? Het kan allemaal! De Volvo V50 is namelijk van alle markten thuis. De Volvo V50 is ruim, stoer, sportief en zakelijk tegelijkertijd. Daarom kun je met de Volvo V50 velgen ook alle kanten op. Kies voor aluminium velgen met brede, chromen spaken om het stoere in de wagen te benadrukken. Ga voor lichtmetalen velgen met een apart dessin om de vrijetijdsbesteding meer tot uiting te laten komen en het sportieve benadruk je door heel veel spaken met spitse, rechte vormen.

De voordelen van aluminium velgen

Lichtmetalen velgen, sportvelgen of aluminium velgen… we hebben het allemaal over hetzelfde: lichtgewicht metalen velgen die het uiterlijk van je auto een upgrade geven. De velgen worden gemaakt van aluminium, vandaar het lichte gewicht. De velgen zorgen voor een betere wegligging, hebben minder last van corrosie dan stalen velgen, zorgen voor een betere warmtebegeleiding en zijn al met al erg geliefd bij velen.

Keuze gemaakt

Ben je eruit welke Volvo V50 velgen er onder jouw auto passen? Ga dan snel naar www.autobandenmarkt.nl om het geruime aanbod te bekijken en jouw keuze te bestellen. De velgen worden binnen zes werkdagen bezorgd.