Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO V60

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo V60 velgen: simpel en sportief

De Volvo V60 is de perfecte zakenauto maar kan ook prima doorgaan als een sportieve wagen. De Volvo V60 velgen kun je het beste omschrijven als eenvoudig met een speelse twist. De velgen lijken namelijk vrij standaard, maar als je beter kijkt, zie je dat de spaken inkepingen bevatten die zorgen voor een mooie aanblik tijdens het rijden. De kleuren van de velgen zijn doorgaans zilver en chroom; de perfecte traditionele kleuren die bij elk autokarakter passen.

Lichtmetalen velgen versus stalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar waardoor ze de totale uitstraling van je auto kunnen veranderen. Stalen velgen zijn vaak maar in een uitvoering beschikbaar. Daarnaast wegen aluminium velgen een stuk minder wat ten goede komt aan de wegligging, de acceleratie, de remweg en het brandstofverbruik van de auto. Daarnaast is de materiaalsamenstelling van lichtmetalen velgen heel anders dan die van stalen velgen. Aluminium velgen zijn vormvaster en minder elastisch, dit zorgt ervoor dat je minder onbalans ervaart, oftewel minder trillingen en schokken voelt. Nog een voordeel is dat lichtmetalen velgen nauwkeuriger zijn in maatvoeringen. Stalen velgen hebben een aantal maten, terwijl je met aluminium velgen álle maten hebt. Wel is het zo dat stalen velgen zich beter staande kunnen houden tijdens winters weer. Aluminium velgen kunnen snel worden aangetast omdat de coating fragiel is.

Ga voor Volvo V60 velgen

Is je auto klaar voor een sportieve verandering? Bestel dan snel de Volvo V60 velgen op autobandenmarkt.nl.