Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Viking Winterbanden

Viking voor de winterbanden

Nog op zoek naar een winterband? Dan ben je bij Viking aan het juiste adres. Viking is namelijk dé expert als het gaat om banden die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Viking neemt het winterse weer in Noorwegen als voorbeeld, dus zo’n koude winter in Nederland, Oostenrijk of een ander wintersportgebied doorstaan de Viking Snowtechautobanden met gemak.

Voordeel van winterbanden

Winterbanden hebben een aantal voordelen in koude omstandigheden. Zo hebben ze een goed profiel waardoor water, sneeuw en ijzel beter worden afgevoerd en je zo min mogelijk risico hebt op aquaplaning. Dankzij het speciale rubber gecombineerd met silica heeft de band een groter remvermogen. Ook is de trekkracht van de banden veel beter dan zomerbanden.

Viking Snowtech

Viking Snowtech is de band der banden. Een band die op allerlei facetten goed scoort. De Snowtech is verkrijgbaar in bandenmaat 215/55R17 en 235/60R18. Een kleine opsomming van de voordelen van de Snowtech winterbanden:

- Hebben goed grip bij zowel droge als natte, ijzige of besneeuwde wegdekken en remmen hierbij uitstekend;

- Rijden vrijwel geluidloos;

- Slijten amper;

- Hebben een geoptimaliseerde rolweerstand, waardoor je minder vaak hoeft te tanken. Brandstofzuinig dus!

Koop winterbanden

Viking winterbanden zorgen voor rijplezier maar ook voor veiligheid. Zelfs in de meest gure, winterse omstandigheden. Koop de autobanden snel, gemakkelijk en online op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste bandendealer die meer dan 1500 montagepartners heeft en die gratis levert bij bestelling van meer dan twee banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave