Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Wanli Winterbanden

Wanli winterbanden: optimaal grip

Wanli is een Chinese bandenproducent gespecialiseerd in high performance radiaalbanden. We gaan hier verder in op een paar Wanli winterbanden:

  • SW211: deze band is gemaakt voor optimale controle op sneeuwrijke en ijzige wegen. Het asymmetrische patroon zorgt ervoor dat de band prima presteert op droge en natte ondergronden. Ook wordt hierdoor het contact met het wegoppervlak vergroot. Daarnaast is de band voorzien van een Slip Resistance, dat zorgt ervoor dat de band niet snel in een slip komt. De drie langsgroeven verbeteren deze anti-slipprestaties. De vissengraatmotieven dienen als ijsbreker en vervoeren water en sneeuw snel af.
  • SW611: deze band heeft een sterke grip en een uitmuntende slipweerstand. Hij is geschikt voor ijzige en besneeuwde wegen. De band is brandstofzuinig en heeft een uitgebalanceerde prestatie, nieuw design en anti-slip performance.

Waar moet een goede winterband aan voldoen?

Winterbanden zijn een must in het winterseizoen. Winterbanden hebben een grover, opener profiel dan zomerbanden. Hierdoor hebben ze meer grip op sneeuwrijke, gladde wegen. Ook wordt het rubber niet hard bij koude temperaturen, waardoor de band altijd zijn grip behoudt. Hiernaast wordt door het bandenprofiel water en sneeuw sneller afgevoerd. Een uitgebreid aanbod aan Wanli winterbanden vind je op autobandenmarkt.nl. Bij bestelling van twee of meer banden is de verzending gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave