Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Achilles All season banden

Achilles all-season banden

Moderne all-season banden  zoals de Vredestein Quatrac 3, Goodyear Vector 4 Seasons, en Hankook Optimo 4S kunnen worden omschreven als voor natte wegen geoptimaliseerde winterbanden. Ze hebben allemaal het ‘M+S’ merkteken (Mud & Snow) dat ook op winterbanden staat. De banden die zowel het ‘M+S’ en ‘sneeuwvlok’ symbool hebben worden beschouwd als de meest flexibele banden in de categorie.

Achilles all-season banden vertonen een uitgebalanceerde combinatie van kenmerken van zomer- en winterbanden. De fabrikant heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat deze banden het hele jaar door voldoende comfort en veiligheid bieden, terwijl zijn prijzen lager zijn dan zijn concurrenten.

Betaalbaar aanpassingsvermogen

Achilles all-season banden garanderen tot 90% van de prestaties op natte en droge ondergronden van een zomerband, terwijl ze ook 90% van de prestaties van een specifieke winterband op sneeuw, ijs en bij lage temperaturen garanderen. Gezien de heersende klimaat deze dagen in vele delen van het Verenigd Koninkrijk - met onvoorspelbaar zomerweer, en meer regen en ijzel in de winter dan zware sneeuwval - worden all season banden snel populairder. Ze zijn ontworpen om veelzijdig te zijn en dit is precies wat velen van ons nodig hebben.

Op autobandenmarkt.nl kunt u de beste producten voor een breed scala aan automerken en modellen vinden - of u nu in een personenauto, crossover, SUV, of lichte vrachtwagen rijdt. Achilles all-season banden bieden goede controle en tractie in alle weersomstandigheden, tegen zeer redelijke prijzen. Deze producten zijn voorzien van vele moderne eigenschappen die de ambities van dit budgetmerk weerspiegelen - zoals de geavanceerde rubbersamenstelling, of het ingewikkelde patroon van lamellen en diagonale groeven die deel uitmaken van de effectieve waterafvoer uit het loopvlak.

Op autobandenmarkt.nl, kunt u Achilles all-season banden tegen de meest voordelige prijzen kopen. Maak het uzelf makkelijk, en profiteer ten volle van onze snelle verzending en het uitgebreide netwerk van montagestations.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave