Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor DACIA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Dacia

Dacia is een autofabrikant die voertuigen biedt waarvan de prijs zeer toegankelijk is. Het bedrijf werd opgericht in 1966, in samenwerking met de Franse autofabrikant Renault. Hun meest populaire modellen zijn:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Geschikte banden voor elk model Dacia

U kunt banden gebruiken van bijna elke bandenfabrikant. Goodyear banden worden gebruikt als standaarduitrusting. De Dacia Logan worden uitgerust met DuraGrip banden, maat 185/65 R15, gemaakt door Goodyear. Dezelfde maat wordt gebruikt voor het Sandero model. Voor de Dacia Duster kunt u ook maat 215/65 R16 gebruiken. De bandenmaten die u kunt gebruiken op Dacia's zijn beperkt. U kunt nagaan welke maten zijn goedgekeurd voor Dacia door de auto identiteitskaart of het kentekenbewijs raad te plegen.

Waar u aandacht aan moet besteden bij het kopen van banden

Als u banden voor een Dacia koopt, moet u nagaan dat de banden een stabiele wegligging hebben en kosteneffectief zijn. Als u banden gebruikt met een lage en gelijkmatige slijtage, wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verlaagd kilometers en de duurzaamheid verhoogd.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.